Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (2024)

PROJECTEN

TRUCK STYLING VAN STOELHOEZEN TOT VLOERBEKLEDING

Bekijk onze projecten

OVER ONS

TRUCK STYLING VAN STOELHOEZEN TOT VLOERBEKLEDING

Over ons

PRODUCTEN

TRUCK STYLING VAN STOELHOEZEN TOT VLOERBEKLEDING

Bekijk onze producten
Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (1)

DaMa Truck Interior

Een vrachtwagenchauffeur heeft twee huizen - bij DaMa Truck Interiors zorgen we ervoor dat het andere net zo individueel ingericht, stijlvol en comfortabel is. Wij veranderen saaie en sombere voertuigcabines in persoonlijke ruimtes met karakter, waar de chauffeur zich comfortabel en op zijn gemak voelt, altijd thuis. Wij zorgen voor plezier in het werk en in het leven onderweg!

Truck interieur styling met DaMa omvat het hele interieur: van de stoelen en het bed tot het dashboard, de deuren en de vloer. Compleet met bijpassende accessoires: gordijnen, raambanden en luifels. Wij ontwerpen, creëren en leveren - u hoeft alleen nog maar uw truck aan te kleden.

We are a Dutch company, based in Sittard, which in recent years has developed into one of the largest suppliers throughout Europe of personalized and design-oriented interior finishes for trucks.
We supply our products not only to drivers from the Netherlands and Belgium, but also from Germany, France, the United Kingdom, Switzerland, Austria, Italy, the Czech Republic, Sweden and Norway.

Bekijk onze producten

Kies het merk waarin u geïnteresseerd bent

Wij ontwerpen en maken stoffering en accessoires die van een gewone hut een gezellig tweede huis maken. Wat onderscheidt ons? Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs en oplossingen voor elk budget - bij ons hoeft u geen fortuin uit te geven voor een comfortabele en op maat gemaakte ruimte in uw vrachtwagen. Onze producten voor vrachtwagenbekleding zijn geschikt voor vrachtwagens zoals: DAF, MAN Tgx, MERCEDES MP4/5, SCANIA en VOLVO.

Producten DaMa compatibel met DAF XF 106Zie meerProducten DaMa compatibel met DAF XGZie meerProducten DaMa compatibel met IvecoZie meerProducten DaMa compatibel met MANZie meerProducten DaMa compatibel met MercedesZie meerProducten DaMa compatibel met RenaultZie meerProducten DaMa compatibel met Scania R Next GenerationZie meerProducten DaMa compatibel met Scania S Next GenerationZie meerProducten DaMa compatibel met VolvoZie meer Ga naar productencatalogus

Interieurstyling voor vrachtwagens

Wat bieden we aan?

Elegant en toch eenvoudig? Of misschien luxueus? Modern en minimalistisch of juist met een rijkdom aan patronen en verschillende texturen? Of juist vintage? Aangepaste bekleding geeft het interieur van uw truck een compleet nieuwe look - een die het beste bij u past! Bovendien integreren we het met de stijl, het karakter en het kleurenschema van het voertuig om een aantrekkelijke eenheid te creëren.

Wij maken complete vrachtwagenbekleding en accessoires, waaronder: stoelhoezen, stoelhoeken, bedpanelen, vloermatten, dashboardmatten, deurpanelen, zonneschermpanelen, raambanden en gordijnen, tunnelhoezen. Wij kiezen materialen die de uitdaging van het leven op de weg aankunnen. We ontwerpen de producten op maat zodat alle elementen perfect passen. Snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Zie alles
Producten DaMa compatibel met DAF XF 106
Producten DaMa compatibel met DAF XG
Producten DaMa compatibel met Iveco
Producten DaMa compatibel met MAN
Producten DaMa compatibel met Mercedes
Producten DaMa compatibel met Renault
Producten DaMa compatibel met Scania R Next Generation
Producten DaMa compatibel met Scania S Next Generation
Producten DaMa compatibel met Volvo

Zie instructiemateriaal op ons YouTube-kanaal

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (12)

“Sun screen” installation in truck VOLVO FH4

De laatste video die we voor u hebben voorbereid zijn de instructies voor het installeren van het paneel onder de bovenste plank in de Volvo FH4.

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (13)

New Project/product for VOLVO FH5!!

New beautiful project of our client Maasland Eieren!!

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (14)

Door cards to fit Scania Next Generation 🚪🛠🚚💨

Hi everyone!! In this new film we would like to show you how you can install our door cards (in this film we have them with buttons) in truck Scania R or S Next Generation.

Klanten over ons

Heb via Da Ma matten, gordijnen, lamellen en wolkengordijn besteld en werd zeker niet teleurgesteld. Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik erg kieskeurig ben als het op kwaliteit aankomt, maar alles was perfect. Ik heb de kwaliteit ernstig onderschat, ik zal Da Ma in de toekomst zeker weer gebruiken.

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (15)

Sam Turner

Klant

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (16)

Een echte aanrader, zo behulpzaam bij het vragen naar verschillende onderdelen en ook bij het helpen met passen. Kwaliteit is geweldig, matten passen perfect! Zou nergens anders interieur kopen.

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (17)

Melly Walters

Klant

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (18)

Fantastische service, en de vloermat ziet er geweldig uit en past uitstekend, en is echt van goede kwaliteit.

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (19)

Shaun Gadsby

Klant

Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (20)

Bekijk onze grote projecten

Het aanpassen en stylen van vrachtwageninterieurs is niet alleen ons werk, maar ook een passie - dus hoe moeilijker, hoe origineler het idee, hoe enthousiaster wij zijn. U kunt rekenen op onze 100% inzet en goed advies: we delen graag onze kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan. We zijn trots op elk project, en we leggen ons hele hart in elk project - bekijk de resultaten en raak geïnspireerd door het werk dat we samen met vrachtwagenchauffeurs uit heel Europa hebben gemaakt.

SCANIA projecten
VOLVO projecten
MERCEDES projecten
DAF projecten

Onze missie? Simpel - we willen dat chauffeurs zich thuis voelen in de truck, op hun gemak, comfortabel en veilig, en daardoor meer plezier en voldoening uit hun werk halen.

Bezoek ons in onze winkel in Sittard. Heerlijke koffie staat altijd voor je klaar! Elke dag staat ons team klaar voor een snelle en uitstekende service. We vinden het belangrijk dat elke chauffeur in elk budget iets van zijn of haar smaak vindt. Of je nu vragen hebt over een van onze producten of niet zeker weet hoe je een onderdeel moet monteren, wij staan voor je klaar!

Goede service en uitstekende kwaliteit van onze producten is en blijft altijd onze grootste waarde.

Vertel ons wat je nodig hebt

Op zoek naar hulp? Vind het antwoord in onze FAQ-sectie of neem contact met ons op

Neem contact met ons
Zie FAQ
Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (21)

Schrijf ons

Zoekt U hulp? Wilt U een product kopen? Schrijf ons of bekijk onze FAQ.

    Gelukkige vrachtwagenchauffeur in zijn tweede huis

    Vrachtwagenchauffeur zijn is meer dan een beroep. Het is een zware en verantwoordelijke missie, zonder welke de wereld van vandaag moeilijk als comfortabel is voor te stellen. Daarom willen wij bij DaMa helpen om elke rit tenminste een beetje aangenamer en comfortabeler te maken en ervoor te zorgen dat uw thuis altijd dichtbij is, zelfs als u duizenden kilometers ver weg bent.
    De vrachtwagen is de andere, maar nog steeds thuis, hoewel het niet gemakkelijk is om je zo te voelen. De grijze, sombere, vervallen cabine lijkt dag in dag uit nergens op voor de ogen van de chauffeur.

    Er zijn echter maar een paar toevoegingen nodig om dat te veranderen. Nieuwe bekleding en een paar accessoires betekenen niet alleen een beter uiterlijk, maar ook meer comfort en veiligheid.

    We design and make upholstery and other accessories for DAF, MAN, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, IVECO exactly like an expensive suit. In addition to quick and trouble-free installation and removal, make the interior of your truck perfectly neat and aesthetic. Material, design, pattern, colors, texture, finish and individual logos – we match all these elements to the make, model and style of the truck, and at the same time to your ideas. We achieve the effect of original equipment, while giving the interior a personal touch.

    Heeft u plannen om het interieur van uw truck te veranderen? Heb je al een idee om het een nieuw karakter te geven, om jezelf erin te weerspiegelen? Of misschien weet u helemaal niet hoe u dit moet aanpakken? Ons team staat voor u klaar - we praten met u, adviseren u, helpen u en bereiden het project voor, vervolgens voeren we het uit en sturen we alle producten rechtstreeks naar u toe.

    Vrachtwagenstyling | Vrachtwageninterieur | DaMa Truck Interior (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Laurine Ryan

    Last Updated:

    Views: 6138

    Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Laurine Ryan

    Birthday: 1994-12-23

    Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

    Phone: +2366831109631

    Job: Sales Producer

    Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

    Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.