Youfone Thuis: Je Complete Oplossing voor Internet en TV (2024)

We herkennen het allemaal: thuis internet en tv dat nét niet voldoet aan onze verwachtingen. Wij zitten in hetzelfde schuitje, hebben de opties onderzocht en ontdekt dat Youfone Thuis een uitstekende keuze is – wist je dat zij gratis ESPN Compleet aanbieden? In dit artikel nemen we je mee door de voordelen van Youfone Thuis en hoe dit jouw mediabeleving thuis kan transformeren.Blijf lezen en ontdek je nieuwe thuisvoordeel!

Youfone opzeggen

Contactgegevens Youfone

Samenvatting

  • Met Youfone Thuis krijg je snel internet en veel tv – zenders in één pakket.
  • Gratis ESPN Compleet bij je abonnement betekent alle Eredivisie wedstrijden kijken zonder extra te betalen.
  • Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, zoals het Basispakket, Alles-in-1 of het Premium Pakket.
  • Als je Youfone Thuis met Sim Only combineert, krijg je extra data voor je telefoon.
  • Je kan makkelijk extra zenders toevoegen of gebruikmaken van apps als Videoland en Disney+.

Youfone Thuis: Je Complete Oplossing voor Internet en TV (1)

Wat is Youfone Thuis?

Youfone Thuis biedt breedbandinternet en televisie in één handig abonnement. Met betrouwbaar en stabiel internet zijn er verschillende pakketten beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Internet en TV in één abonnement

Met Youfone Thuis krijgen we supersnel internet en digitale televisie samen in één handig pakket. We kiezen dus voor gemak en hebben alles wat nodig is voor thuis entertainment in één keer geregeld.Of we nu filmpjes op YouTube willen kijken of onze favoriete series op Netflix, het kan allemaal met de stabiele verbinding van Youfone.Bij ons breedbandinternet en TVabonnement zitten veel zenders die we altijd al wilden hebben. En het mooie is, we missen geen enkele Eredivisie wedstrijd meer dankzij Gratis ESPN Compleet.Al ons kijkplezier zit gebundeld in één voordelig pakket. Plus, we genieten van extra voordelen als we dit combineren met Youfone Mobiel. Zo zijn we altijd online, op onze telefoon en thuis.

Betrouwbaar en stabiel internet

Met Youfone Thuis geniet je van betrouwbaar en stabiel internet dat voldoet aan al je behoeften. Of je nu video’s streamt, online games speelt of gewoon surft op het web, ons bekabelde internet zorgt voor een snelle en consistente verbinding.Met onze verschillende pakketten kun je kiezen voor de internetverbinding die het beste past bij jouw gebruik, zodat je nooit meer last hebt van trage downloads of haperende streams.Bovendien bieden we ook interactieve televisie, zodat je al je favoriete programma’s zonder onderbrekingen kunt bekijken.Met Youfone Thuis hoeft je je geen zorgen te maken over een instabiele internetverbinding. Ons betrouwbare breedbandinternet zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft, of je nu aan het surfen bent of aan het bellen via het vaste netwerk.

Verschillende pakketten beschikbaar

Bij Youfone Thuis zijn er verschillende pakketten beschikbaar:

  • Het Basispakket: Voor degenen die graag eenvoudige internet- en tv-diensten willen tegen een betaalbare prijs.
  • Het Alles-in-1-pakket: Dit pakket biedt uitgebreidere opties, waaronder vaste telefonie en extra zenders zoals FOX Sports Eredivisie.
  • Het Premium Pakket: Ideaal voor gezinnen of fervente tv-kijkers, met nog meer zenderopties, inclusief Film1 en Ziggo Sport.

Voordelen van Youfone Thuis

Bij Youfone Thuis profiteer je van verschillende voordelen, zoals gratis ESPN Compleet, extra data bij het combineren van Sim Only, de mogelijkheid tot toevoegen van extra zenders en het gebruik van handige apps zoals Videoland en Disney+.

Gratis ESPN Compleet

Bij Youfone krijgen we gratis toegang tot ESPN Compleet bij ons Thuis abonnement. We kunnen genieten van alle Eredivisie wedstrijden en ander live sportaanbod zonder extra kosten. Dit betekent dat we al onze favoriete voetbalwedstrijden kunnen bekijken, zonder extra abonnementen of kosten.De toevoeging van ESPN Compleet maakt ons Youfone Thuis abonnement een complete oplossing voor sportliefhebbers.Naast het gratis ESPN Compleet, biedt Youfone ook de mogelijkheid om extra zenders toe te voegen aan ons televisiepakket. Hierdoor kunnen we ons abonnement volledig aanpassen aan onze kijkvoorkeuren.Het combineren van ons Thuis abonnement met een Sim Only levert ook extra voordelen op, zoals extra data. Met Youfone Thuis genieten we van een compleet pakket dat aansluit op onze behoeften en interesses.Laten we eens kijken naar de extra voordelen van Youfone Thuis.Extra data bij combineren met Sim Only brengt nog meer voordelen met zich mee. Laten we nu eens kijken naar de mogelijkheid tot toevoegen van extra zenders aan ons televisiepakket.

Extra data bij combineren met Sim Only

Als je al een Sim Only abonnement hebt bij Youfone, kun je profiteren van extra data wanneer je dit combineert met Youfone Thuis. Dit betekent dat je niet alleen een voordelig thuisabonnement hebt voor internet en TV, maar ook nog eens extra data kunt krijgen voor je mobiele telefoon.Het combineren van deze abonnementen kan je dus extra voordeel opleveren, waardoor je nog meer uit je Youfone diensten kunt halen. Dit maakt het aantrekkelijk om zowel je thuis- als mobiele abonnementen bij Youfone onder te brengen, zodat je van alle gemakken en voordelen kunt genieten.Met het combineren van Sim Only en Youfone Thuis ben je niet alleen voordeliger uit, maar ook nog eens flexibeler in het gebruik van data op zowel je mobiele telefoon als thuis. Dit geeft je de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van het internet, waar je ook bent.

Mogelijkheid tot toevoegen van extra zenders

Bij Youfone Thuis hebben we de mogelijkheid om extra zenders toe te voegen aan je abonnement. Dit stelt klanten in staat om hun kijkervaring aan te passen en te genieten van een uitgebreidere selectie van kanalen. Hier zijn enkele belangrijke punten die je moet weten over het toevoegen van extra zenders:

  • Er is een ruime keuze aan extra zenderpakketten beschikbaar, waaronder entertainment, sport, film en internationale zenders.
  • Klanten kunnen hun abonnement eenvoudig personaliseren door extra zenderpakketten toe te voegen op basis van hun specifieke voorkeuren en interesses.
  • Het toevoegen van extra zenders is flexibel en kan op elk moment worden gedaan, waardoor klanten volledige controle hebben over hun kijkopties.
  • Door extra zenderpakketten toe te voegen, kunnen klanten genieten van een gevarieerd aanbod van programma’s en content die aansluit bij hun individuele behoeften en wensen.
  • Klanten kunnen profiteren van speciale aanbiedingen en bundelkortingen wanneer ze extra zenderpakketten combineren met hun bestaande Youfone Thuis abonnement.

Gebruik van handige apps zoals Videoland en Disney+

Bij Youfone hebben we handige apps zoals Videoland en Disney++ beschikbaar, die je kunt gebruiken om van je favoriete programma’s en films te genieten. Met deze apps kun je genieten van een breed scala aan series, films en documentaires, allemaal beschikbaar op één platform.Je kunt je favoriete content bekijken op elk gewenst moment en op verschillende apparaten, waardoor entertainment binnen handbereik is. Deze apps voegen een extra dimensie toe aan je kijkervaring en bieden een ruime keuze aan entertainmentopties.Met Youfone heb je toegang tot handige apps zoals Videoland en Disney+, die naadloos integreren in je kijkervaring en zorgen voor eindeloos kijkplezier. Deze streamingdiensten bieden een brede selectie aan films, series en programma’s die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor iedereen in het gezin kan genieten van hun favoriete content.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Youfone Thuis?

Youfone Thuis is een complete oplossing voor thuisinternet en online televisie. Je krijgt snel internet en een pakket met tv-zenders.

2. Kan ik bij Youfone Thuis ook bellen?

Ja, je kunt bij Youfone vast bellen combineren met internet en TV voor een alles-in-één pakket.

3. Zijn er extra voordelen als ik internet en TV bundel bij Youfone?

Als je een internet en TV abonnement combineert bij Youfone, kun je vaak goedkoper uit zijn en krijg je soms gratis streaming apps.

4. Hoe weet ik of Youfone Thuis de beste keuze is voor mij?

Lees ervaringen en reviews van andere klanten om te zien of Youfone thuis met zijn breedband en televisie aanbod de beste telecomaanbieder voor jou is.

5. Biedt Youfone Thuis ook online streamingdiensten aan?

Ja, met een TV en internet pakket van Youfone krijg je toegang tot diverse online streamingdiensten om films en series te kijken.

Youfone opzeggen

Contactgegevens Youfone

Meer over Youfone

Youfone: Verbindingen die Snel en Betrouwbaar Zijn” Duik in de wereld van snel en betrouwbaar internet met onze blog “Snel en betrouwbaar: Ontdek Youfone Internet.” Ontdek de verschillende internetopties die Youfone biedt en hoe je kunt genieten van naadloze connectiviteit in huis.

Alles-in-één Genot: Youfone Internet en TV-pakketten” Voor een complete entertainmentervaring biedt Youfone “Alles-in-één: Youfone Internet en TV-pakketten.” Leer meer over de bundeling van razendsnel internet en uitgebreide TV-opties. Ontdek de pakketten die passen bij jouw kijkbehoeften en internetgebruik.

Youfone TV: Ontdek Kanalen en Functies” Stap in de wereld van Youfone TV met onze blog “Ontdek de wereld van Youfone TV: Kanalen en functies.” Verken het diverse aanbod van kanalen en de functies die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Van live-uitzendingen tot on-demand content, Youfone TV heeft het allemaal.

Altijd en Overal Verbonden: Youfone Mobiel” Blijf altijd verbonden, waar je ook bent, met “Blijf altijd verbonden met Youfone Mobiel.” Ontdek de voordelen van Youfone als mobiele provider, waaronder betrouwbare dekking, flexibele abonnementen en handige mobiele functies. Ervaar connectiviteit zonder grenzen met Youfone Mobiel.

Youfone Thuis: Je Complete Oplossing voor Internet en TV (2024)

FAQs

Is Youfone thuis internet goed? ›

1.674 van de klanten die gekozen hebben voor een internet en tv pakket van Youfone waarderen dit gemiddeld met een cijfer 6.5. Ook hebben 162 van deze klanten een opmerking achtergelaten bij hun review, deze lees je hieronder. Hoe het abonnement als geheel wordt ervaren. Hoe de kwaliteit van het internet wordt ervaren.

Wat is Youfone compleet? ›

Met Youfone Compleet krijg je tot wel 20GB extra data per maand en maak je gebruik van een gratis Dataplafond! Zo kun je je bundel eindeloos gebruiken, zonder je zorgen te maken over hogere abonnementskosten.

Hoe werkt Youfone thuis? ›

Youfone levert verschillende internetsnelheden via DSL of glasvezel, afhankelijk van de beschikbaarheid op het betreffende adres. Ontvang onze WiFi-modem, dit is een router en modem in één. Met de wifi-modem maak je eenvoudig verbinding met het internet, bedraad of draadloos.

Kan ik Netflix kijken met Youfone? ›

Biedt Youfone ook Netflix aan? Natuurlijk kun je via je Smart TV of laptop gewoon Netflix kijken. Netflix kijken via Youfone is niet mogelijk.

Wat is beter KPN of Youfone? ›

KPN en Youfone zijn verkozen tot de beste providers van Nederland en winnen de Pricewise Provider Awards. KPN sleept voor het tweede jaar op rij de eerste prijs binnen in de categorie Internet & tv. Youfone is de winnaar in de nieuwe categorie Sim only.

Waarom is Youfone zo goedkoop? ›

Lage abonnementskosten: omdat je geen nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen, zijn Youfone Sim Only-abonnementen doorgaans goedkoper dan abonnementen inclusief een telefoon. Je betaalt alleen voor de simkaart en de gekozen bundels.

Wat is de goedkoopste provider voor internet en tv? ›

Internet en tv provider Youfone heeft op dit moment het goedkoopste internet en tv abonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 19,75 euro per maand met een snelheid van 50 Mb en 43 zenders.

Welk modem gebruikt Youfone? ›

De Experia Box die je van ons geleverd krijgt, bevat alle juiste instellingen die door ons erin zijn gezet. Hierdoor hoef je alleen maar het modem aan te sluiten en je hebt internet. Wanneer je zelf een modem aanschaft, moet je zelf het modem juist instellen.

Welke tv ontvanger heeft Youfone? ›

Onze TV-ontvanger beschikt over Chromecast built-in. Hiermee stream je gemakkelijk beeld en geluid vanaf een smartphone, tablet of laptop naar jouw televisie. Goed om te weten: Chromecast built-in werkt zowel met Android™ als iOS devices. Met de TV-ontvanger kun je ook online gamen.

Heb je een smart-tv nodig om Netflix te kijken? ›

Je kunt Netflix kijken op elke ondersteunde smart-tv, telefoon, tablet, streamingplayer of gameconsole die is verbonden met internet en waarop de Netflix-app is geïnstalleerd of op netflix.com via een computer.

Heeft Youfone een tv app? ›

Zo installeer je de Youfone TV-app

Download de app gratis voor Android of iOS.

Hoe kan ik Netflix kijken zonder smart-tv? ›

Verbinding maken via Chromecast of ingebouwde Chromecast (voorheen Google Cast) Als je een Chromecast op je tv hebt aangesloten of een Chromecast in je tv is ingebouwd, kun je de Chrome-browser op je computer gebruiken om Netflix te casten naar je tv. Open de Chrome-browser (versie 72 of hoger) op je computer.

Hoe goed is het netwerk van Youfone? ›

26 januari 2024, Youfone is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider voor het vierde kwartaal van 2023 met een indrukwekkende waardering van een 8,3. Het succes komt voort uit de consistent hoge scores op het gebied van bellen, internetten en service.

Welk internet gebruikt Youfone? ›

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G+ en 5G is de maximale downloadsnelheid 200 Mbit/s en de uploadsnelheid 100 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

Wat is de beste internet provider? ›

Onderzoeken Consumentenbond en Tweakers

Wij zetten de belangrijkste uitkomsten van de onderzoeken op een rijtje: In 2023 én in 2022 ontving KPN de Tweakers Award voor beste internetprovider. Bij de Consumentenbond scoorde KPN een 7,8.

Top Articles
Review: US pre-clearance in Dublin and the '51st and Green' airport lounge
What Is A Semi-Structured Interview? (Templates to Help You Get It Right)
#ridwork guides | fountainpenguin
Lexi Vonn
Nehemiah 4:1–23
Identifont Upload
Pga Scores Cbs
Unitedhealthcare Hwp
Northern Whooping Crane Festival highlights conservation and collaboration in Fort Smith, N.W.T. | CBC News
30% OFF Jellycat Promo Code - September 2024 (*NEW*)
Flights to Miami (MIA)
Overzicht reviews voor 2Cheap.nl
Decaying Brackenhide Blanket
41 annonces BMW Z3 occasion - ParuVendu.fr
Ogeechee Tech Blackboard
Amateur Lesbian Spanking
De Leerling Watch Online
Inevitable Claymore Wow
Vanessa West Tripod Jeffrey Dahmer
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Pekin Soccer Tournament
The Exorcist: Believer (2023) Showtimes
Mission Impossible 7 Showtimes Near Marcus Parkwood Cinema
Scout Shop Massapequa
Poe Str Stacking
Rust Belt Revival Auctions
Engineering Beauties Chapter 1
Stihl Dealer Albuquerque
Weldmotor Vehicle.com
Sorrento Gourmet Pizza Goshen Photos
Gen 50 Kjv
Sensual Massage Grand Rapids
Wolfwalkers 123Movies
Calvin Coolidge: Life in Brief | Miller Center
Bimmerpost version for Porsche forum?
Otter Bustr
Levothyroxine Ati Template
Craigslist - Pets for Sale or Adoption in Hawley, PA
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Brandon Spikes Career Earnings
Giovanna Ewbank Nua
At Home Hourly Pay
Mychart Mercy Health Paducah
Wordle Feb 27 Mashable
22 Golden Rules for Fitness Beginners – Barnes Corner Fitness
The Many Faces of the Craigslist Killer
300+ Unique Hair Salon Names 2024
Craigslist Sarasota Free Stuff
Cryptoquote Solver For Today
Superecchll
Lorcin 380 10 Round Clip
Anthony Weary Obituary Erie Pa
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5873

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.