Olaplex producten voor gezond en glanzend haar op Hairfair.nl (2024)

Olaplex haarverzorging

Olaplex is dé uitvinding van twee toonaangevende scheikundigen genaamd Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij waren in staat om met slechts één ingrediënt de complete kapperswereld op zijn kop te zetten. De producten van Olaplex zijn vrij van siliconen en oliën, iets wat nog nooit eerder vertoond was. Olaplex is in staat om gebroken verbindingen in het haar weer aan elkaar te koppelen. Het is het eerste systeem ooit dat zowel de buitenkant als de kern van het haar behandelt. Hierdoor werden problemen als beschadigd en poreus haar ineens wel echt behandelbaar en konden gespleten punten ook weer in topconditie worden gebracht. De Olaplex producten bevatten geen siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Bovendien zijn de producten 100% vegan en dierproefvrij.

Hoe werkt de Olaplex behandeling?

De Olaplex behandeling verzorgt het haar vanuit de kern. Hierbij pakt het product direct de miljoenen zwavelbruggen waar het haar uit bestaat aan. Deze zwavelbruggen zorgen voor de structuur, stabiliteit en sterkte van het haar. Wanneer de bruggen breken, zorgt dit voor schade aan het haar. De zwavelbruggen beschadigen doordat het haar in aanraking komt met chemicaliën, warmte tools of door ruwe behandeling. Door gebruik te maken van de Olaplex producten wordt het haar van binnenuit hersteld en is je haar snel weer in topconditie.

De Olaplex producten gebruiken

Olaplex producten hebben allemaal een nummer waarmee je de meest ideale combinaties kunt maken om jouw haar tot in de puntjes te verzorgen. Door meerdere producten samen te gebruiken versterkt de werking waardoor het resultaat nog beter wordt.

Olaplex Hair Perfector No.3

Het bekendste product van Olaplex is de wereldwijde bestseller genaamd de Olaplex Hair Perfector No.3. De Hair Perfector gebruik je voor je shampoo en conditioner ritueel om het haar te herstellen door beschadigen van buitenaf of door de gevolgen van warmte tools zoals stijltangen en föhns.

Olaplex No.4 en No.5 Shampoo en Conditioner

Nadat je haar behandeld is met de No.3 Hair Perfector is het tijd om het te wassen met de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo en de Olaplex No.5 Maintenance Conditioner. Deze producten zijn geschikt voor ieder haartype en vormen de ideale basis voor gezond en glanzend haar. De No.4 shampoo is voedend, herstellend, geeft glans en beschermt tegen kleurvervaging. Bovendien vermindert de shampoo haarbreuken aanzienlijk. De shampoo is perfect te combineren met de No.5 conditioner. Deze herstelt en hydrateert het haar zonder het te zwaren, het verbetert structurele haarbeschadigingen en voorkomt gespleten punten. Heb je blond haar? Kies dan voor de Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo om de ongewenste gele tinten in je haar te neutraliseren.

No.6 Bond Smoother Styling Crème

Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème is een leave-in stylingcrème die je haar hydrateert en effectief beschermt tegen invloeden van buitenaf. De crème maakt je haar zacht en glad en werkt tot wel 72 uur door. Het product is erg geschikt voor haar dat snel pluizig wordt.

Olaplex No.7 Bonding Oil

Olaplex No.7 is een erg gewichtloze, geconcentreerde en herstellende styling olie die het haar van binnenuit beschermt en een natuurlijke glans geeft. Deze olie kan ook gebruikt worden in combinatie met warmte tools, hij beschermt tot wel 330 graden Celsius.

Olaplex No.8 en No.9

Het intense Olaplex No.8 Bond Moisture Mask is geschikt voor alle haartypes en is bovendien curly girl proof. Dit masker hydrateert het haar op natuurlijke wijze en zorgt voor meer body. Het haar wordt niet zwaar en het resultaat is meteen zichtbaar.

Wil je je haar beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf of is je haar futloos en snel in de klit? Dan is de Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum ideaal voor jou. Je haar zal zijdezacht aanvoelen en krullen zullen hun oude veerkracht weer terugkrijgen.

Complete Olaplex sets bestellen

Voor een complete behandeling zijn er verschillende Olaplex sets samengesteld met producten die samen zorgen voor het beste resultaat. Met de Olaplex Ultimate Set No.3 t/m No.7 heb je meteen alles in huis om het haar de beste verzorging te geven en een natuurlijke glans terug te vinden. Daarnaast bieden wij diverse kleinere sets met onze bestsellers No.3, 4 en 5, welke ideaal zijn voor de dagelijkse verzorging van het haar.

Vragen over het gebruik van Olaplex? Aarzel niet en neem even contact met ons op, dan kunnen wij je direct van advies voorzien.

Olaplex producten voor gezond en glanzend haar op Hairfair.nl (2024)

FAQs

Welke Olaplex is goed voor je haar? ›

De no 3 is misschien wel het meest populaire product van Olaplex. Het is een wekelijkse thuisbehandeling, geen conditioner, die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt, waardoor het er beter uitziet en aanvoelt. Gebruik voor maximaal resultaat eerst de no 0, zodat de no 3 beter zijn werk doet.

Waar koop ik de echte Olaplex? ›

Dan blijft nu de vraag: waar koop je originele OLAPLEX? OLAPLEX kopen doe je het beste bij officiële distributiekanalen van New Flag Benelux, die onder andere de distributie van originele OLAPLEX in de Benelux regelt.

Welke Olaplex voor pluizig haar? ›

Ja, graag! OLAPLEX N°. 6 Leave-In Styling Treatment helpt om pluis tot drie dagen onder controle te houden, en ik neem de proef op de som.

Wat doet Olaplex 3 met je haar? ›

3 verbetert de haarstructuur, maakt het haar sterker, glanzender en minder gevoelig voor breuk. Het is een unieke behandeling die diep in het haar werkt om het van binnenuit te herstellen.

Welke Olaplex is het beste voor droog, beschadigd haar? ›

Als je haar droog aanvoelt en plat valt, is OLAPLEX nr. 8 een van de beste producten voor beschadigd haar zonder body. Dit wekelijkse masker helpt de body en glans van uw haar te verbeteren.

Wat is beter keratine of Olaplex? ›

Nou het grootste verschil is dat K18 echt het aller diepste van de haarlok herstelt, en de Olaplex 3 meer op de oppervlakte blijft. Beide producten zullen beschadigd haar herstellen, maar doordat K18 echt diep tot in de haarvezel doordringt, is dit een wat duurzamere oplossing.

Welke Olaplex niet gebruiken? ›

Vorige week kwam naar buiten dat Olaplex No. 3 een ingrediënt bevat dat door de EU verboden is vanwege z'n link met onvruchtbaarheid. Je snapt, Olaplex-liefhebbers en -gebruikers waren niet blij. Het ingrediënt werd in 2020 al verboden in de EU, maar het stond nog steeds op de ingrediëntenlijst van Olaplex No.

Is Olaplex echt zo goed? ›

Ja, Olaplex het is écht goed voor je haar en je kunt het voor elk type haar gebruiken. Omdat het haar van binnenuit sterker wordt gemaakt en het haarbreuk tegengaat, past het eigenlijk altijd in je haarverzorgingsroutine.

Is Walmart bevoegd om Olaplex te verkopen? ›

Het in Santa Barbara gevestigde Olaplex – dat zegt dat zijn producten door leiders in de haarverzorgingsindustrie zijn beschreven als “game changing” en de “heilige graal onder de haarproducten” – beweert dat, hoewel zijn producten door geautoriseerde detailhandelaren worden verkocht in “meer dan 80 landen over de hele wereld”, staat Walmart niet op die lijst .

Welke Olaplex thuis gebruiken? ›

In de salon kan Olaplex toegevoegd worden aan chemische behandelingen, zoals ontkleuring, highlights met folies en permanenten. Olaplex No. 0 en Olaplex No. 3 t/m 7 kan je ook thuis gebruiken.

Wat doen tegen extreem pluizig haar? ›

  1. TIP 1 - Haal gespleten punten weg. ...
  2. TIP 2 - Kam/borstel je haar niet als het nat is. ...
  3. TIP 3 - Gebruik de juiste borstel. ...
  4. TIP 4 - Gebruik de juiste haarverzorging. ...
  5. TIP 5 - Voorkom pluizig haar na het slapen. ...
  6. TIP 6 - Bescherm je haar met een hittebeschermend product. ...
  7. TIP 7 - Was je haar niet te vaak.
Sep 23, 2021

Is Olaplex zijn geld waard? ›

Is het het geld waard? Simpel gezegd: ja. Olaplex heeft een flink prijskaartje en de prijs van K18 ligt nog een stuk hoger, maar doet wel echt wat het beloofd. K18 herstelt het haar volledig en dat zie je ook terug in de resultaten.

Kan je Olaplex 3 gebruiken op droog haar? ›

Breng aan op schoon en handdoek droog haar en laat 10 minuten intrekken. Als je haar heel beschadigd is, kan je het 20 minuten laten zitten of gebruiken als nachtmasker voor een nog intenser herstel. Spoel de Hair Perfector van Olaplex vervolgens goed uit en was je haar je haar nogmaals met een shampoo en conditioner.

Kun je Olaplex 3 op droog haar aanbrengen? ›

Het eerste is eerst; Als er aanslag aanwezig is, zoals oliën, siliconen of te veel product, geef het haar dan een lichte shampoo en droog het grondig met een handdoek. Ga vervolgens verder met het aanbrengen van nr. 3. Je kunt het ook op droog haar gebruiken , het zal gewoon neem wat meer product om het haar volledig te verzadigen.

Hoe lang moet ik Olaplex 3 op het haar laten zitten? ›

Stap 1: Breng een ruime hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en kam het door. Stap 2: Laat minimaal 10 minuten inwerken. Houd er rekening mee dat hoe langer het middel aanhoudt, des te effectiever het is, vooral voor beschadigd haar. We hebben geweldige resultaten gezien van mensen die het 30 tot 90 minuten aan lieten staan!

Welke Olaplex doet wat? ›

De shampoo van Olaplex reinigt en hydrateert het haar. De haarstructuur wordt zichtbaar verbetert en je haar krijgt een prachtige glans.

Wat doet elk Olaplex-nummer? ›

Olaplex 0 & 3 samen thuis geven dezelfde krachtbehandeling als een salonbehandeling . Olaplex 4 & 5 zijn uw shampoo en conditioner. Olaplex 6 & 7 zijn afwerkingsproducten. Olaplex 8, dat onlangs is gelanceerd, is een behandelingsmasker dat ook vocht aan het haar toevoegt.

Is Olaplex echt goed voor je haar? ›

Olaplex zorgt er voor dat de gebroken zwavelbruggen in het haar weer hersteld worden. Het resultaat is: sterk, glanzend en gezond haar! Het is een product zonder siliconen en parabenen, geen oliën en polymeren. Het product is daarnaast ook nog eens vegan en geschikt voor ieder haartype.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 6513

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.