Olaplex kopen? | JohnBeerens (2024)

De producten vanOlaplexbehoren tot de meest innovatie haarproducten van dit moment. Bij JohnBeerens.com zijn we trots dat dit merk onderdeel is van ons assortiment. Olaplex is speciaal ontwikkeld om beschadigd, droog en futloos haar te herstellen. DeOlaplex behandelingkun je in de kapsalon laten uitvoeren voorafgaand aan een chemische behandeling, bijvoorbeeld kleuren. Olaplex heeft daarnaast producten ontwikkeld voor thuisgebruik, zodat jij ook zelf je haar optimaal kunt verzorgen tussen je bezoeken aan de salon.

Wat is Olaplex?

Olaplex is een uitvinding van twee deskundige scheikundigen: Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij ontdekten een chemische verbinding die slechts uit één ingrediënt bestaat en geen siliconen of olie bevat. Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken. Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing om beschadigd, droog en futloos haar weer in topconditie te brengen. Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen.

Voordelen van Olaplex

Olaplex maakt het haar sterker dan ooit tevoren! Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Herstel van beschadigd haar

Olaplex is ontworpen om beschadigd haar te helpen herstellen. Vooral haar dat is aangetast door chemische behandelingen zoals kleuring, bleken en permanenten. Het geheim achter de effectiviteit van Olaplex is het ingrediënt genaamd bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt versterkt de zwavelbruggen in de keratine-eiwitten van het haar te herstellen. Hierdoor wordt je haar weer gezond, zacht en glanzend.

Bescherming tegen haarbreuk

Olaplex voorkomt en versterkt door middel van bis-aminopropyl diglycol dimaleate, dat beschadigde zwavelbruggen in het haar herstelt worden. Het beschermt het haar tijdens chemische behandelingen, herstelt beschadigd haar om de algehele haarconditie te verbeteren en te behouden.

Olaplex nummers

Olaplex bestaat uit verschillende nummers en het is niet gek als je je afvraagt: hoe moet ik Olaplex gebruiken? Olaplex heeft 8 producten die samen een complete behandeling vormen. Stap 1 en 2 vinden plaats in de salon. De andere producten van Olaplex vormen een thuisbehandeling waarmee eenvoudig futloos en beschadigd haar behandeld kan worden.

Olaplex No. 1 & 2

Olaplex nummer 1 & 2 zijn intensievere en geconcentreerde behandelingen om de haarstructuur te verbeteren en je haar te herstellen. Deze behandelingen zijn niet verkrijgbaar op de website, maar worden alleen in geselecteerde salons aangeboden. Zo ook bij deJohn Beerens Haarstudio.

Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment

Deze wereldwijde bestseller is een thuisbehandeling die haarbreuk vermindert en het haar zichtbaar versterkt. Het verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te herstellen. De Olaplex 3 is een soort masker die je laten intrekken op handdoek droog haar, daarna was je je haar met shampoo en verzorg je het met conditioner.

Olaplex No. 4 Shampoo

De Olaplex No. 4 is een voedende en herstellende shampoo geschikt voor ieder haartype. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. Het product is veilig om te gebruiken op gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert. Het product heeft een hoog concentratie gehalte, dus je hebt er maar weinig van nodig.

Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo

Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo reinigt het haar intensief zonder het uit te drogen. Het verwijdert ophoping van vuil, productresten en andere residuen uit het haar. Ophoping zorgt ervoor dat je haar sneller breekt of uitvalt. Door het haar te onderhouden met een Olaplex No. 4C Clarifying Shampoo houd je je haar gezond.

Olaplex No. 5 Conditioner

Deze conditioner maakt het haar glanzender en gezonder na ieder gebruik. Het is een voedende, herstellende conditioner geschikt voor ieder haartype. De perfecte aanvulling om te gebruiken na de Olaplex No. 4.

Olaplex No. 6 Bond Smoother Styling Crème

Deze leave-in styling crème is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. De No. 6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. De crème is geschikt voor alle haartypes en hoeft niet te worden uitgespoeld.

Olaplex No. 7 Bonding Oil

De No. 7 Bonding Oil is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. Deze olie zorgt niet alleen voor glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. Tevens kan het product ook worden gebruikt als hittebeschermer, voordat je aan de slag gaat met hittetools. Een gouden duo binnen het Olaplex assortiment is de No. 6 en 7. Meng een paar druppeltjes olie met de Olaplex No. 6 voor prachtig glanzend haar.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask

Dit hooggeconcentreerde haarmasker van Olaplex herstelt beschadigd haar en maakt het weer gezond en sterk. Dit 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar en geeft het meer body. Het is geschikt voor alle haartypes, en door de luchtdichte flacon wordt er geen druppel verspild.

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Een nieuw product van Olaplex! Een haarserum dat het haar beschermd tegen schade van buitenaf en hitte van hittetools en zal zorgen voor een zijdezachte finish en glans. Daarnaast breng je gemakkelijk je krullen er mee in modellen en is het geschikt voor alle haartypes en texturen.

Bestaat er ook Olaplex zilvershampoo?

Met de komst vanOlaplex 4P Blonde Enhancer Toning Shampoois de eerste Olaplex zilvershampoo een feit! Deze shampoo is ideaal voor licht tot medium blond haar, highlights en grijs haar. De Olaplex No.4P shampoo bevat paarse pigmenten die gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren.

Olaplex haarproducten

De producten van Olaplex zijn geschikt voor elk type haar. Ben jij benieuwd wat Olaplex kan doen voor jouw haar? Lees dan onze blogAlles wat je moet weten over Olaplex!

Olaplex shampoo

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 250ml: een reinigende shampoo die jouw haar en hoofdhuid vrijmaakt van vuilresten. Het verwijdert ophoping van onzuiverheden, bijvoorbeeld productresten, uit dof, verkleurd, droog, onhandelbaar of vet haar zodat de natuurlijke glans hersteld wordt en het haar zachter aanvoelt.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo: Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoois de eerste zilvershampoo voor beschadigd haar van Olaplex! Deze shampoo is ideaal voorlicht tot medium blond haar, highlights en grijs haar.De Olaplex No.4P shampoo bevatpaarse pigmentendie gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren.

Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo: Reinigt het haar intensief, zonder het uit te drogen. De shampoo bevat de gepatenteerde Olaplex Bond Building Technology om je haar te versterken en beschermen tegen schadelijke invloeden.

Olaplex conditioner

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner: Een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Deze conditioner herstelt, hydrateert en voorkomt pluizend haar zonder het haar te verzwaren. Verder zorgt de conditioner ervoor dat het haar gemakkelijk te ontklitten is en het de structurele schade van het haar verbetert. Daarnaast worden gespleten haarpunten voorkomen waardoor het haar een sterke, intens glanzende en gezonde look krijgt.

Nº.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner: Biedt voeding aan het haar, neutraliseert ongewenste tinten en geeft een heldere glans van wortel tot punt. Verrijk je blonde of grijze lokken met de revolutionaire OLAPLEX Bond Building Technology voor een superieure verzorging.

Olaplex makser

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml: Een zeer geconcentreerd, herstellend haarmasker dat droog en beschadigd haar weer nieuw leven inblaast.

Olaplex oli

Olaplex No.7 Bonding Oil 30 ml: Een haarolie die beschadigd haar herstelt, gespleten haarpuntjes tegengaat en pluizig haar vermindert.

Olaplex serum

Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum 90 ml: Een 'anti-damage' serum, welke het haar beschermt en zorgt voor zijde zachte glans en zacht haar.

Olaplex pakket

Olaplex Set

Om de volledige behandeling aan te kunnen bieden, zijn er verschillende Olaplex sets samengesteld, met producten die goed in combinatie werken. Hiermee heb je gelijk de complete thuisbehandeling in jouw badkamer en kan je heel eenvoudig chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar optimaal verzorgen. Door de combinatie van meerdere Olaplex producten zoals een Olaplex shampoo én de Olaplex conditioner zal de werking worden versterkt en is het resultaat nog beter zichtbaar. Je haar zal weer glans krijgen en gezonder en sterker zijn. Momenteel hebben wij de volgende sets in ons assortiment.

Deze volledige productlijn geeft de mogelijkheid om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar tot in de puntjes te verzorgen.

Een set die zorgt voor reiniging en verzorging van het haar. Na het gebruik van deze Olaplex shampoo en conditioner gaat het haar weer stralen en intens glanzen. Van beide producten heb je maar een kleine hoeveelheid nodig, dus de producten kunnen lang mee gaan.

Nummers 1 & 2 van Olaplex worden alleen in de salon gebruikt, dit omdat het ontzettend sterk geconcentreerde producten zijn. De rest van de producten zijn als thuis behandeling te gebruiken, en speciaal ontwikkelt om jouw haar weer gezond en stralend te maken. Ben je opzoek naar een behandeling die jouw haar intensief herstelt? Dan is dit de ultieme combinatie. Door het gebruiken van de Olaplex No. 0 en No. 3 wordt het haar 68% meer herstelt en 3 keer sterker.

Olaplex Ultimate Set No. 3 t/m 7

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je haar ultiem te verzorgen.

Wil jij jouw haar een boost geven, dan heb je het met deze set bij het juiste eind. De Olaplex 3 is namelijk het perfecte product om je haar weer in topconditie te brengen. Deze herstelt het haar intensief en maakt het haar sterker. Door dit masker daarna uit te wassen met de Olaplex 4 & 5 zal jouw haar weer stralen.

Een ultieme combinatie om beschadigt haar optimaal te herstellen. Olaplex 3 herstelt het haar en zal het sterker maken, Olaplex 8 zorgt voor hydratatie, en geeft glans en body.

Heb je last van droog haar en weet je niet wat je er tegen kunt doen? Dan is deze hydraterende set van Olaplex iets voor jou. Deze producten zullen het vochtgehalte in je haar weer herstellen en ervoor zorgen dat het weer prachtig gaat glanzen.

Olaplex Set voor Blond Haar

Met deze set van Olaplex wordt beschadigd haar weer herstelt en verzorgt, maar met de No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo in deze set is hij perfect voor blond haar. Dit is de eerste zilvershampoo voor beschadigd haar van Olaplex.

Alle Olaplex sets

Olaplex en verschillende haartypes

Olaplex is een veelzijdig haarverzorgingsproduct dat de interne structuur van het haar herstelt en versterkt, ongeacht het haartype. Of je nu krullend, steil, dik, dun, gekleurd of onbehandeld haar hebt, Olaplex helpt bij het herstellen van beschadiging door stylingtools, kleuring en andere invloeden. Het versterkt de zwavelbruggen in het haar, waardoor het sterker, gezonder en glanzender wordt, terwijl het tevens kleurbehoud bij gekleurd haar bevordert.

Veelgestelde vragen over Olaplex

Waar echte Olaplex kopen en hoe herken je originele Olaplex?

Wat het probleem is met luxe, geliefde producten zoals die van Olaplex zijn namaak producten. Als je Olaplex online wilt bestellen, en zeker weten dat je de originele producten besteld, ben je bij JohnBeerens.com aan het goede adres. Wij kunnen garandereren dat al onze Olaplex producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële distributeur. Je kunt gemakkelijk controleren of jouw Olaplex echt is of een namaak product. Op de originele Olaplex kun je namelijk een QR-code vinden, die als je hem scant, je meteen naar de officiële Amerikaanse website brengt. Als je geen QR-code kunt vinden of de code brengt je niet naar de officiële Amerikaanse website van Olaplex, dan is de kans groot dat je een namaak product in je bezit hebt. Heb je een product van Olaplex in je bezit met een doorgekraste qr-code? Dit wil vaak niet zeggen dat het een nep product is, maar dat het hoogstwaarschijnlijk verkregen is via een onbetrouwbaar kanaal. Neem dan even contact op met de winkel waar je het hebt gekocht!

Olaplex en verschillende haartypen

Voor beschadigd haar:

Olaplex No. 3 Hair Perfector: Dit is een thuisbehandeling die is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Het is een leave-in product dat je wekelijks kunt gebruiken om de algehele conditie van je haar te verbeteren.

Voor gekleurd haar:

Olaplex No. 3 Hair Perfector en de Bond Maintenance Shampoo en Conditioner zijn geweldige keuzes voor gekleurd haar, omdat ze helpen om de kleur langer te behouden en de haarkleur levendig te houden.

Voor dik haar:

Olaplex No.6 Bond Smoother en Olaplex No. 7 Bonding Oil helpen bij het temmen van pluizig haar en het beschermen tegen hitte en omgevingsinvloeden. Deze producten zijn geschikt voor dik haar dat behoefte heeft aan extra verzorging en bescherming.

Voor dun haar:

Gebruik de Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo en Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner om dun haar te reinigen, hydrateren en versterken zonder het te verzwaren. Deze producten kunnen helpen bij het behouden van volume.

Hoe gebruik je Olaplex?

Breng deOlaplex No.4Paan op vochtig haar en laat de shampoo1 tot 3 minutenintrekken. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit. Voor optimaal resultaat raden wij aan deze stap op te volgen met deOlaplex No.5 Bond Maintenance Conditionerof deOlaplex No.8 Bond Intense Moisture Maskvoor extra verzorging en hydratatie.

Is Olaplex siliconen vrij?

Ja, Olaplex-producten staan bekend om het feit dat ze siliconenvrij zijn. De producten van Olaplex bevatten geen siliconen, sulfaten, parabenen of gluten. Olaplex richt zich op het versterken en herstellen van de haarbindingen zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën.

Waar kun je Olaplex kopen?

We willen natuurlijk allemaal de beste verzorging voor ons haar en daarom heeft JohnBeerens.com Olaplex in het assortiment opgenomen. De producten bieden de ultieme verzorging en herstellen dof en beschadigd haar. Je haar zal weer zacht en glanzend zijn.

Olaplex bij Johnbeerens.com

Bij JohnBeerens.com kan je altijd jouw favoriete Olaplex producten veilig en eenvoudig bestellen. Mocht je vragen hebben over Olaplex of het bestellen van Olaplex dan kan je altijd terecht bij onze beautycare specialisten. Onze specialisten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via[emailprotected].

Olaplex kopen? | JohnBeerens (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6499

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.